Tehno Nova d.o.o.
Miele Centar Sarajevo

Tehno-nova d.o.o. je društvo osnovano 06.05.2006. godine a posluje od oktobra iste godine kao Miele centar. Sjedište društva je u ulici Husrefa Redžića br.13 u Sarajevu.

Miele je jedina vrhunska marka kućanskih i profesionalnih uređaja koja postoji diljem cijelog svijeta. Osnovu poslovanja firme a koja garantuje i trajni uspjeh su inovacije, kvalitet, dizajn i profesionalni odnos prema krajnjem korisniku.

Kroz dugi niz godina naseg poslovanja te iskustva kojeg smo stekli uz podpunu podrsku i potrebe nasih cijenjenih korisnika, 20.05.2018.uvodimo novi takoder vrhunski Njemcki  brend kuhinja  HÄCKER Osnovana davne 1898 je proizvodac modernih kuhinja sa najvisim zahtjevima u pogledu kvalitete,funkcionalnosti,izdrzljivosti i dizajna.Sa dvije produkcijske linije Clasic i Systemat donosimo rjesenja za Vasu kuhinju iz snova.HÄCKER kuhinje su dio Vase porodice!

Servisni partner

Kupnjom Miele uređaja odlučili ste se na dugotrajnost i najbolju kvalitetu. Međutim, zatrebate li slučajno pomoć, naši Miele tehničari i odabrani servisni partneri zastupljeni su uvecini gradova  nase domovine i mogu kod Vas biti u vrlo kratkom vremenu.U skladu slogana IMMER BESSER jedan os sercisnih parnera je upravo TEHNO-NOVA d.o.o. na koju se mozete osloniti.

Pratite nas  Facebook