Miele servis – ovdje smo za Vas

Kupnjom Miele uređaja odlučili ste se na dugotrajnost i najbolju kvalitetu. međutim, zatrebate li slučajno pomoć, naši Miele tehničari i odabrani servisni partneri zastupljeni su uvecini gradova  nase domovine i mogu kod Vas biti u vrlo kratkom vremenu.U skladu slogana IMMER BESSER jedan od servisnih parnera je upravo TEHNO-NOVA d.o.o. na koju se mozete osloniti.

 

POPRAVCI :  Ukoiloko zelite zatraziti Miele servisnog tehnicara, na raspolaganju Vam stoji online usluga ugovaranje popravke. ( ubaciti LINK obrazac za popunjavanje) Nakon cega ce Vam biti ponudeni odgovarajuci termini. Termin ste duzni potvrditi.Takoder Vam je na raspolaganju I kontakt telefon  :

 + 387 33 219 605                                               

 

USLUGA  DOSTAVA I MONTAZA : kucanske i profesionalne  uredaje dostavljamo uz uskladeni termin I adresu od ponedjeljka do petka.

Nas tim Vam donosi Vas Miele uredaj na odgovarajuce mjesto,podrazumijeva se uklanjanje ambalaze I materijala za pakovanje istog.

Uredaj se montira na ispravne instalacije,nakon cega se pusta u rad.

 

GARANCIJA : Dugotrajnost,  optimalno rukovanje i najveca kvaliteta, kupnjom Miele uredaja testiranog na dvadeset godina radni vijek,   garantuje se kvalitet u koji  investirate.

Trenutna mogucnost produzenja garancije od dvije godine je kod usisivaca na vrecicu gdje se garancija moze produziti na pet godina kupnjom ComfortBox-a sto znaci kupnjom orginal Miele vrecica.

 

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE O UREDAJIMA : Miele uredaji su visoke kvalitete I inovativni su. Kako bi ste jos vise uzivali  u Vasim uredajima I njihovim brojnim funkcijama,stojimo Vam na raspolaganju za individualne savjete I trikove za savrsene rezultate. Programiranjem omogucujemo  uredajima veliko prilagodavanje Vasim potrebama I navikama.