O nama

Zanima vas ko smo mi?

Miele Centar Sarajevo

Tehno-nova d.o.o je društvo osnovano 06.05.2006. godine. Od oktobra iste godine posluje kao Miele centar Sarajevo, i od tada je neovisna obiteljska firma koja se zajedno sa svojim vlasnicima, zaposlenicima, klijentima, dostavljačima, monterima i serviserima osjeća obavezna slijediti slogan “Immer besser”. Sjedište društva je u ulici Husrefa Redžića br. 13 u Sarajevu.
 
Ideja o osinivanju Miele centra Sarajevo u našoj domovini BiH je proizašla iz želje da naši sugrađani imaju pristup najpoželjnijem i najpouzdanijem svjetskom premium brendu Miele, koji se koncentriše na proizvodnju kućanskih uređaja za kuhinje, njegu odjeće i podova te uređaje za korištenje u privrednim objektima ili medicinskim ustanovama (“Miele professional”).
 

IMMER BESSER

Miele je jedini vrhunski brend kućanskih i profesionalnih uređaja koji postoji diljem cijelog svijeta. Osnovu poslovanja firme koja garantuje trajni uspjeh su inovacije, kvalitet, dizajn i profesionalni odnos prema krajnjem korisniku. Upravo, dugogodišnje uspješno poslovanje i dugoročno zadovoljstvo naših klijenata temelje se na  iskustvu, neprestanom usavršavanju, stručnosti i usmjerenost području na kojem djelujemo. Kvalificirani stručni zaposlenici sa dugogodišnjim iskustvom u struci, upoznati sa mogućim problemima u procesu kupnje i isporuke proizvoda, rezultat su brze i sigurne kupovine.

Usmjerenost prema kvaliteti naša je stalna opredijeljenost, pri čemu uz ponudu uređaja vrhunskog brenda, neprestano težimo poboljšavati kvalitetu naših usluga. U potpunosti slijedimo slogan njemačke osnivačke firme Miele&Cie KG koji glasi
“IMMER BESSER“, što znači “UVIJEK BOLJI“.

Potreban Vam je servis?

Servisni partner

Kupovinom Miele proizvoda odlučili ste se na dugotrajnost i najbolju kvalitetu. Međutim, zatrebate li pomoć, naši Miele tehničari i odabrani servisni partneri zastupljeni su u većini gradova naše domovine i mogu kod Vas biti u vrlo kratkom vremenu. U skladu slogana IMMER BESSER jedan od servisnih partnera je upravo TEHNO NOVA d.o.o.

HÄCKER kuhinje

Kroz dugi niz godina našeg poslovanja te iskustva kojeg smo stekli uz potpunu podršku i potrebe naših cijenjenih korisnika, 20.05.2018. uvodimo novi također vrhunski njemački brend kuhinja HÄCKER.

Osnovana davne 1898 je proizvođač modernih kuhinja sa najvišim zahtjevima u pogledu kvalitete, funkcionalnosti, izdrzljivosti i dizajna. Sa dvije produkcijske linije Clasic i Systemat donosimo rješenja za Vašu kuhinju iz snova. HÄCKER kuhinje su dio Vaše porodice!