Uslovi kupovine

Dobrodošli u Miele Centar-Tehno Nova
Naša osnovna interes je potencijlnim kupcima ponudimo što kvalitetniji proizvod po što prihvatljivijoj cijeni.
Uz sve ponuđene proizvode nastojimo dati kvalitetnu sliku i tehnički opis proizvoda te skicu za ugradnju. Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.
Miele Centar-Tehno Nova, Internet stranice (www.mielecentr-tehnonova.ba) mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
 
Upiti
Za sva pitanja možete nas kontaktirati na naš broj telefona, email ili na kontakt stranici tako što popunite formu.  Sve cijene izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om.
 
Sigurnost na stranici
Obvezujemo se da primljene podatke nećemo davati trećim osobama. Svi primljeni podaci koriste se samo za realizaciju narudžbe. 

Sigurna kupovina
Miele Centar-Tehno Nova se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.mielecentar-tehnonova.ba.
 
Reklamacije
Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu ili vratiti robu u roku od 14 (četrnaest) dana. U tom slučaju kupac je dužan vratiti robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade ili vratiti novac kupcu. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).
 
Slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo rado prihvatiti Vaša pitanja, komentare, kritike ili lijepe rijeći.
Telefon : +387 33 219 605; ++387 61 211 118; ++387 61 208 825;
E-mail: nova.tehno@bih.net.ba