Parna pećnica DGC 7865 HC Pro

Parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
Veliki zasl. na dodir sa senz. pribli. – M Touch S + MotionReact
Savršen rezultat – DualSteam tehnologija pare
Izvana hrskavo, iznutra sočno – Kombinirana priprema
Miele@home – uređajem umreženim u WLAN + Mix & Match
Lako čišćenje – HydroClean i prostor za pripremu od plem. čelika

13.418,00 KM sa PDV

SKU: 12100940 Kategorija:

Tip DGC 7865 HC PRO ED
Broj artikla proizvođača 12100940
Proizvođač EAN 4002516632832
Dizajnirajte ugrađeni uređaj
Vrsta energije električna
Osnovna boja nerđajući čelik
Napon 230V
Frekvencija 50Hz
Električna priključna vrijednost 3450 W
Osigurač uređaja 16 A
Visina 596 mm
Širina 595 mm

Dubina 567 mm
Visina niše 595 mm
Širina niše 568 mm
Dubina niše 555 mm
Gornje/donje grijanje da
topli vazduh da
Multifunkcionalni rad da
Kuvanje na pari da
roštilj da
Klasa energetske efikasnosti A+
Neto zapremina 67 l
Velika veličina (65L i više)

FlexiClip vodilice

Praktično i sigurno prelite ili okrenite jelo tijekom pečenja na sigurnoj udaljenosti od vrućeg prostora za pripremu jela: s FlexiClip vodilicama lim za pečenje ili rešetku možete bez problema izvući iz prostora za pripremu jela, bez opasnosti da se opečete. Naš patentirani sustav omogućuje Vam fleksibilno postavljanje vodilica na različitim razinama i sasvim prema Vašim potrebama.

Motorizirana podizna upravljačka ploča sa SoftCose

Ujedinite dizajn i praktično upravljanje: jednim pritiskom prsta upravljačka ploča se otvara i nježno zatvara – bez otvaranja vrata prostora za pripremu jela. Iza ploče koja se podiže skriven je spremnik za vodu, posuda za kondenzat i bežični termometar za hranu. Pritiskom na tipku Vaša se ploča lagano naginje za najbolji pogled na zaslon.

Energetska učinkovitost

Miele perilice su ekološke te upotrebljavaju samo onoliko vode i struje koliko je potrebno. Mnogi se modeli mogu već danas uvrstiti u najviši razred energetske učinkovitosti A.

Višejezično

Vaš uređaj može na više jezika prikazati napomene i upute, tako da možete razumjeti sve informacije. U izborniku za jezike jednostavno odaberite željeni jezik. Zastavica će Vas uputiti. Pomoću zastavice ćete se jednostavno snaći čak i onda kada je podešen jezik koji ne razumijete.

SoftClose

Vrata hladnjaka i zamrzivača zatvaraju se tiho i kao sama od sebe: sa SoftClose, inovativnim Miele sustavom zatvaranja. Vrata se automatski zatvaraju pod kutom od 30 stupnjeva. SoftClose ujedno usporava vrata prilikom zatvaranja – nema više zveckanja boca u unutrašnjosti vrata.