Pećnica DGC 7845 HC Pro

Kombi. parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
Veliki zasl. na dodir sa senz. pribli. – M Touch S + MotionReact
Savršen rezultat – DualSteam tehnologija pare
Izvana hrskavo, iznutra sočno – Kombinirana priprema
Miele@home – uređajem umreženim u WLAN + Mix & Match
Lako čišćenje – HydroClean i prostor za pripremu od plem. čelika

10.549,00 KM sa PDV

SKU: 12100690 Kategorija:

Prostor za pripremu jela od plemenitog čelika

Funkcionalno i promišljeno
Profitirajte s promišljenom funkcionalnosti: unutarnji prostor Miele mikrovalnih uređaja izrađen je u cijelosti od plemenitog čelika. Tako je snaga mikrovalova učinkovito raspoređena. I uživat ćete u izuzetno jednostavnom čišćenju.

Energetska učinkovitost

Miele perilice su ekološke te upotrebljavaju samo onoliko vode i struje koliko je potrebno. Mnogi se modeli mogu već danas uvrstiti u najviši razred energetske učinkovitosti A.

Višejezično

Vaš uređaj može na više jezika prikazati napomene i upute, tako da možete razumjeti sve informacije. U izborniku za jezike jednostavno odaberite željeni jezik. Zastavica će Vas uputiti. Pomoću zastavice ćete se jednostavno snaći čak i onda kada je podešen jezik koji ne razumijete.

ComfortClose

Uživajte u posebno laganom otvaranju i zatvaranju Miele vrata. Osim toga, Miele vrata uvijek ostaju u željenom položaju.

BrilliantLight

Kod patentiranog1 upravljanja vratima, prilikom otvaranja automatski će zasvijetliti 4 snažne LED sijalice. Na taj način 4 snažne LED sijalice, brilijantnim svjetlom,osvjetljavaju unutrašnjost. Radno područje perilice posuđa prostorno se savršeno osvjetljava, a time se osjetno olakšava punjenje i pražnjenje košara.