Opis
Specifikacije proizvoda – KM 6520 FR
| Vrsta zagrijavanja | |
|---|---|
| Vrsta zagrijavanja |
Elektro
|
| Izvedba | |
| Neovisnost o štednjaku |
•
|
| Dizajn | |
| Elegantna staklokeramička površina |
•
|
| Boja staklokeramike |
crna
|
| Okvir od plemenitog čelika |
•
|
| Ugradnja polaganjem na radnu površinu |
•
|
| Oprema zona za kuhanje | |
| Broj zona za kuhanje |
4
|
| Zona za kuhanje | |
| Položaj |
sprijeda lijevo
|
| Vrsta |
Krug zone za kuhanje
|
| Promjer u mm |
Ø 180
|
| Snaga u W |
1800
|
| Zona za kuhanje | |
| Položaj |
straga lijevo
|
| Vrsta |
Krug zone za kuhanje
|
| Promjer u mm |
Ø 160
|
| Snaga u W |
1500
|
| Zona za kuhanje | |
| Položaj |
straga desno
|
| Vrsta |
Vario-zona za kuhanje
|
| Promjer u mm |
Ø 120 / Ø 210
|
| Snaga u W |
750/2200
|
| Zona za kuhanje | |
| Položaj |
sprijeda desno
|
| Vrsta |
Krug zone za kuhanje
|
| Promjer u mm |
Ø 145
|
| Snaga u W |
1200
|
| Komfor pri korištenju | |
| Boja prikaza |
Žuto
|
| Stop&Go funkcija | |
| Recall funkcija | |
| Podsjetnik minuta | |
| Automatika isključivanja | |
| Automatika zakuhavanja | |
| Mogućnost individualnih postavki (npr. signalnih tonova) | |
| Učinkovitost i održivost | |
| Iskorištavanje preostale topline |
•
|
| Jednostavno održavanje | |
| Staklokeramika jednostavna za održavanje | |
| Sigurnost | |
| Sigurnosno isključivanje | |
| Funkcija zaključavanja upravljanja | |
| Zaključavanje uređaja | |
| Zaštita od pregrijavanja | |
| Prikaz preostale topline | |
| Tehnički podaci | |
| Dimenzije u mm (širina) |
574
|
| Dimenzije u mm (visina) |
43
|
| Visina ugradnje s priključnom kutijom u mm |
43
|
| Dimenzije u mm (dubina) |
504
|
| Dimenzije izreza u mm (širina) kod ugradnje polaganjem na radnu površinu |
560
|
| Dimenzije izreza u mm (dubina) kod ugradnje polaganjem na radnu površinu |
490
|
| Težina u kg |
8
|
| Ukupna priključna vrijednost u kW |
6,700
|
| Napon u V |
230
|
| Frekvencija u Hz |
50-60
|
| Duljina električnog priključka u m |
1,4
|
| Isporučeni pribor | |
| Strugalica |
•
|
| Priključni kabel |
•
|










