Parna pećnica DGC 7865 HC Pro

rgr,MTouch,68L,DualSteam,Auto programi,Sous-vide,bežični termometar za hranu,
MotionReact,WiFiConn@ct,SoftOpen+SoftClose,HydroClean, dovod i odvod vode,A+
Parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
Parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
Veliki zasl. na dodir sa senz. pribli. – M Touch S + MotionReact
Savršen rezultat – DualSteam tehnologija pare
Izvana hrskavo, iznutra sočno – Kombinirana priprema
Miele@home – uređajem umreženim u WLAN + Mix & Match
Lako čišćenje – HydroClean i prostor za pripremu od plem. čelika

13.418,00 KM sa PDV

SKU: 12100930 Kategorija:

Parna pećnica, inovativni sistem pare: Za razliku od drugih sistema, generator pare u našim uređajima je izvan komore za kuhanje. Ovo se u potpunosti puni parom tokom procesa kuvanja i kiseonik se istiskuje. Prednosti: brzo zagrevanje, optimalno merenje temperature i očuvanje prirodne boje hrane. A budući da se u prostoru za kuvanje ne stvaraju naslage kamenca, čišćenje je takođe posebno jednostavno. Kombinacija dizajna i jednostavnosti upotrebe: kontrolna ploča se može otvoriti i lagano zatvoriti na dodir prsta – bez otvaranja vrata ormarića za kuhanje. Rezervoar za vodu, posuda za kondenzat i bežična sonda za hranu skriveni su iza podizne ploče. Za najbolji prikaz ekrana, okvir se lagano naginje prema vama kada pritisnete dugme. Zdrava jela pripremljena brzo: uz Mix and Match možete zajedno kuhati ili zagrijavati različite namirnice – za manje od pola sata. Možete istovremeno staviti hranu u aparat i ponovo je izvaditi nakon što se odabrani program završi. Na ovaj način možete jednostavno pripremiti jelo sa više komponenti, a da pritom ne obraćate pažnju na različita vremena kuhanja i temperature

FlexiClip vodilice

Praktično i sigurno prelite ili okrenite jelo tijekom pečenja na sigurnoj udaljenosti od vrućeg prostora za pripremu jela: s FlexiClip vodilicama lim za pečenje ili rešetku možete bez problema izvući iz prostora za pripremu jela, bez opasnosti da se opečete. Naš patentirani sustav omogućuje Vam fleksibilno postavljanje vodilica na različitim razinama i sasvim prema Vašim potrebama.

Motorizirana podizna upravljačka ploča sa SoftCose

Ujedinite dizajn i praktično upravljanje: jednim pritiskom prsta upravljačka ploča se otvara i nježno zatvara – bez otvaranja vrata prostora za pripremu jela. Iza ploče koja se podiže skriven je spremnik za vodu, posuda za kondenzat i bežični termometar za hranu. Pritiskom na tipku Vaša se ploča lagano naginje za najbolji pogled na zaslon.

Sigurnosne funkcije

Aktivno se pobrinite za dodatnu sigurnost – s jednim pritiskom na gumb, uređaj se zaključava i zaštićen je od nehotičnog uključivanja koje mogu aktivirati primjerice djeca. Ili profitirajte, u slučaju nužde, od sigurnosnog isključivanja: kada se prekorači maksimalno vrijeme rada, Miele Dialog pećnica se automatski isključuje. To znači pouzdanu sigurnost čak i ako slučajno zaboravite isključiti Dialog pećnicu.

Funkcija vremena

Na taj način sasvim opušteno možete završiti u predviđeno vrijeme: jednostavno podesite vrijeme početka, vrijeme kraja i trajanje postupka pripreme. Kada istekne vrijeme pripreme jela postupak se automatski isključuje. Za mnogobrojne situacije pogodan je integrirani mjerač vremena. I: u slučaju prestanka napajanja pamti se podešeno vrijeme oko 150 sati.

Individualne postavke

U postavkama Dialog pećnice možete, prema Vašim željama, podesiti jezik, signalne tonove i svjetlinu zaslona.