Parna pećnica DGC 7865 HC Pro

Parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
bsw ,MTouch,68L,DualSteam,Auto programi,Sous-vide,bežični termometar za hranu,
MotionReact,WiFiConn@ct,SoftOpen+SoftClose,HydroClean, dovod i odvod vode,A+
Parna pećnica s priključkom na svježu vodu i odvod za pripremu na paru i pečenje s bežičnim termometrom + pripremom jelovnika.
Veliki zasl. na dodir sa senz. pribli. – M Touch S + MotionReact
Savršen rezultat – DualSteam tehnologija pare
Izvana hrskavo, iznutra sočno – Kombinirana priprema
Miele@home – uređajem umreženim u WLAN + Mix & Match
Lako čišćenje – HydroClean i prostor za pripremu od plem. čelika

13.418,00 KM sa PDV

SKU: 12100920 Kategorija:

Opis

Parna pećnica, inovativni sistem pare: Za razliku od drugih sistema, generator pare u našim uređajima je izvan komore za kuhanje. Ovo se u potpunosti puni parom tokom procesa kuvanja i kiseonik se istiskuje. Prednosti: brzo zagrevanje, optimalno merenje temperature i očuvanje prirodne boje hrane. A budući da se u prostoru za kuvanje ne stvaraju naslage kamenca, čišćenje je takođe posebno jednostavno. Kombinacija dizajna i jednostavnosti upotrebe: kontrolna ploča se može otvoriti i lagano zatvoriti na dodir prsta – bez otvaranja vrata ormarića za kuhanje. Rezervoar za vodu, posuda za kondenzat i bežična sonda za hranu skriveni su iza podizne ploče. Za najbolji prikaz ekrana, okvir se lagano naginje prema vama kada pritisnete dugme. Zdrava jela pripremljena brzo: uz Mix and Match možete zajedno kuhati ili zagrijavati različite namirnice – za manje od pola sata. Možete istovremeno staviti hranu u aparat i ponovo je izvaditi nakon što se odabrani program završi. Na ovaj način možete jednostavno pripremiti jelo sa više komponenti, a da pritom ne obraćate pažnju na različita vremena kuhanja i temperature.